Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erkan Petekkaya'nın 'rüya tatili'

/ Kaynak: DHA
Erkan Petekkaya'nın 'rüya tatili'

MAGAZİN Haberleri  / DHA

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde 'Ali Kaptan' rolünü canlandıran Erkan Petekkaya, Hint Okyanusu'ndaki Mauritus Adası'nda tatilini sürdürdü.

TÜRKİYE'nin yanı sıra Ortadoğu ülkelerinde beğenilerek izlenen 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde 'Ali Kaptan' rolünü canlandıran Erkan Petekkaya, Güney Afrika'dan sonra Hint Okyanusu'ndaki Mauritus Adası'nda tatilini sürdürdü. İki hafta önce eşi ve oğlu ile birlikte Güney Afrika'ya uçan Petekkaya, burada safariye katılırken, vahşi hayvanlarla çektirdiği fotoğrafları da sosyal medya aracılığı ile takipçileri ile paylaştı. Erkan Petekkaya, yerlilerle birlikte bir ara davul çalarken bu fotoğrafını da "Guney Afrika da Mandela nin ulkesinde onun yoldaslariyla aynı sahnede onun müziğini yapmak cok keyifliydi" dedi. Erkan Petekkaya, Güney Afrika'dan sonra Hint Okyanusu'ndaki Maritus Adası'na geçti, Hint Okyanusu'nun güney batı bölümünde kalan adada denizaltı ile dalan, Petekkaya, birbirinden ilginç fotoğraflarını da hayranları ile paylaşırken, egzotik bu turdan son derece memnun olduğunu söyledi.

MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...