Doğum günü pastası götürdüğü babasını ölü buldu

Doğum günü pastası götürdüğü babasını ölü buldu

YAŞAM Haberleri

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bir inşaatta gece bekçisi olarak çalışan şahıs, merdiven boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

Şahsın cansız bedeni, kendisine kızının doğum günü pastasını getiren oğlu tarafından bulundu. nbsp;Olay, İstiklal Mahallesi Mehmetçik Caddesi üzerindeki bir inşatta meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet E'nin (50) oğlu E.E, kız kardeşinin doğum günü olması nedeniyle inşaatta gece bekçisi olarak çalışan babası Ahmet E.'ye pasta götürmek için yola çıktı. E.E. inşaat alanına geldiğinde babasının merdiven boşluğuna düştüğünü gördü. Babasının hareketsiz olduğunu gören E.E. çevredekilerin yardımıyla babasını çukurdan çıkardı. Sağlık görevlileri tarafından öldüğü belirlenen Ahmet E.'nin cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. nbsp;Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...