Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Teklif aldığı takımları tek tek açıkladı!

/ Kaynak: AA
Teklif aldığı takımları tek tek açıkladı!

SPOR Haberleri  / AA

Gençlerbirliği'yle sezon sonunda sözleşmesi sona eren Boşnak futbolcu Ermin Zec, transferiyle ilgili gelişmeleri değerlendirdi

Ermin Zec, yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Almanya 2. Ligi'nde mücadele eden Nünberg ile görüştüğünü ancak görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını söyledi. Türkiye'deki temsilcilerinin Balıkesirspor, Bursaspor ve Eskişehirspor ile görüştüğünü anlatan Zec, görüşmelerin en kısa zamanda tamamlanmasını ve yeni takımında forma giymeyi gört gözle beklediğini belirtti. Avrupa'dan gelebilecek iyi teklifleri de değerlendirebileceğini söyleyen Zec, ''Rusya'dan çok sayıda teklif alıyorum ama Türkiye'yi Rusya'ya tercih ederim. Rusya'dan ciddi bir teklif gelmedikçe önceliğim Türkiye olacak'' dedi.
Zec, son 7 yıldaki en uzun yaz tatilini geçirdiğini belirterek, önceki yıllarda formasını giydiği takımlarla kamp yaptığı için tatilinin kısa sürdüğünü kaydederek, şunları söyledi:
"Son yedi yıldaki en uzun tatilim oldu. Henüz bir kulüple anlaşmasam da sabah akşam antrenman yapıp formda kalmaya çalışıyorum. Şu anda memleketim Bugojno'daki Iskra Futbol Kulübü ile antrenmanlara çıkıyorum. Elimden geldiğince hazırlıklarımı sürdürüyorum. Hangi takıma transfer olursam olayım, en hazır bir şekilde yeni takımıma katılacağıma inanıyorum.'' nbsp;

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...