Kaçan balık büyük oldu

Kaçan balık büyük oldu

SPOR Haberleri

Play-off'a kaldığı için 2.1 milyon avro kazanan Kartal, gruplara kalsaydı 8.6 milyon avro daha gelir elde edecekti

Beşiktaş Arsenal'e elenip Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalamayınca yüklü bir parayı kasasına koyma fırsatını kaçırdı. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, mali açıdan sıkıntı yaşadığı bir dönemde, önemli bir gelir kapısını kapattı. Siyah-beyazlılar Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Feyenoord'u eleyip play-off'lara kalmayı başardığı için, UEFA'dan 2.1 milyon avro (6 milyon lira) kazandı. Beşiktaş, Arsenal'i de eleyip Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı başarsaydı doğrudan 8.6 milyon avro (24 milyon lira) daha elde edecekti. Ancak Ada ekibine elenen temsilcimiz bu parayı kaybetti. Beşiktaş'ın gruplara kalamaması G.Saray'a yaradı. Sarı-kırmızılı takım Beşiktaş'la paylaşacağı 5.5 milyon avro'luk (15 milyon lira) yayın gelirinin tamamına sahip oldu. nbsp;
OLCAY UMUT SAÇTI
Olcay Şahan maç sonrası, "Gruplara kalmayı hak ettiğimizi düşünüyoruz. İyi oynadık, maalesef olmadı. Avrupa Ligi'nde olduğumuz için üzülüyoruz ama çok başarılı olacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...