Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Volkan Demirel'e eşinden destek

/ Kaynak: İHA
Volkan Demirel'e eşinden destek

SPOR Haberleri  / İHA

TFF Süper Kupa Finali'nin ardından Volkan Demirel'in yaptığı 'sokak köpekleri' açıklamasına, milli kalecinin eşi Zeynep Demirel'den destek geldi.

Zeynep Demirel, sosyal medya hesabı üzerinden kızları Yade 3 aylıkken, sahibi oldukları köpekle yan yana yatarken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

Eşi Volkan Demirel'e yapılan eleştirilere tepki gösteren Zeynep Demirel, fotoğrafın yanında şu mesaja yer verdi: nbsp;
"Cahil insanların silahı küfürdür, diğerlerinin susmak... Bir de güzel ülkemin, çok çabuk gaza gelmek ve bilmeden ahkam kesmek gibi 'çok güzel' bir yönü daha var ki, bayılıyorum! Politikadan tut futboluna, sanatına kadar konu her neyse, herkes birer 'otorite.' Ülkem derken atlayanlar illa ki olacaktır; tabii ki herkesi kast etmiyorum. İstisna insanlar var ama sayıları diğerlerinden ne yazık ki az. Mesela hangi ünlüye nereden nasıl laf soksak diye eli telefonda bütün gün bekleyenler. Herkes istediğini yapsın ideolojisini savunup ama herkesi kınayıp eleştirmeye bayılanlar... Konu bu değil. Defalarca sokak hayvanlarını koruma derneklerine yardım yapmış, aktif olarak bizzat bulunmuş sayısız destek, vermiş/vermeye devam edecek bir insan olarak, (ki bunu araştırsaydınız bari) Türkiye'de hayvanseverlik bile (kendini en ileri görüşlü en özgürlükçü sayanın bile sahip olduğu gibi) faşist düşünceden hallice. Bu kavgacı ve kutuplaşmış haliniz, bilmeden her şeye bodoslama atlayan tavırlarınız, çok güzel bir amaç olan hayvanseverliğinize de yansımış... Yoksa asıl söylemin (ki bu konular benim haddim değil ve benim fotoğraflarımın altından da futbol kavgalarınızı ve küfürlerinizi çekin) ne amaçlı kim amaçlı olduğunu anlamayacak kadar 'çok zeki' olamazdınız. Veya işinize öyle geldi... Neyse hep söylerim doğayı sevin, hayvanları sevin, insanları da sevin... Ama en önemlisi kendinizi sevin. Sevin ki, başka insanlara kötü sözler söylemeye yeriniz kalmayacak şekilde hazım ve sevgi dolsun küçücük yüreğinize... Kötülük, kötülük çeker. 'Fiilen' de insan olmanızı tavsiye ederim." nbsp;
Volkan Demirel'e eşinden destek

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...