Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Açıköğretim fakültelerine kayıt işlemleri başlıyor

/ Kaynak: AA
Açıköğretim fakültelerine kayıt işlemleri başlıyor

EĞİTİM Haberleri  / AA

Anadolu Üniversitesi'nin Açıköğretim, İktisat, İşletme fakültelerine yerleştirilen adaylar, kayıt işlemlerini 1-12 Eylül'de gerçekleştirecek.

Anadolu Üniversitesi'nin (AÜ) Açıköğretim, İktisat, İşletme fakültelerine yerleştirilen adaylar, kayıt işlemlerini 1-12 Eylül'de gerçekleştirecek. nbsp;AÜ'den yapılan açıklamaya göre, üniversitenin merkezi açık öğretim ve uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri'ne, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi'yle (ÖSYS) yerleştirilen adaylar ile Yurtdışı Öğrenci Giriş Sınavı (AYÖS) ve af kapsamında kayıt yaptıracak adayların kayıt işlemlerinin 1-12 Eylül arasında yapılacağı bildirildi. Söz konusu tarihler arasında işlemlerini yaptırmayan adayların, sonradan kayıt için herhangi bir hak iddia edemeyeceği belirtildi. Adaylar, internet başvuru ve kayıt kılavuzu ile öğrenci kılavuzuna "http://ogrenci.anadolu.edu.tr" ya da "http://kayit.anadolu.edu.tr" internet sitesinden ulaşabilecekler.

EĞİTİM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...