Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın mal beyanı

İşte Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın mal beyanı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın mal beyanı Resmi Gazete'de yayınlandı.

Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın taşınmaz mal, kooperatif, taşınır mal, banka ve menkul değerlere ait bilgileri ile altın ve mücevharat, borç alacak bilgileri, haklar ve beyanı görülen diğer servet unsurları 8 ayrı bölüm halinde Resmi Gazete'de yayınlandı. Erdoğan çiftinin tek borcu ise oğulları Burak Erdoğan'a. Çiftin oğullarına borcu ise 500 bin TL.
nbsp;Yayınlanan bilgilere göre; Recep Tayyip Erdoğan'ın üzerine Güneysu Dumankaya Köyü'nde değeri 10 bin TL olan 2 bin metrekare taşınmaz mülk kayıtlı. Recep Tayyip Erdoğan'ın Albaraka Türk Merkez Şubesi'nde 4 milyon 159 bin 687 TL 80 kuruş, Albaraka Türk Başkent Kurumsal Şube hesabında 96 bin TL, Albaraka Türk Arnavutköy hesabında 144 bin 234 TL 33 kuruş, Ziraat Bankası Meclis Şubesi hesabında 135 TL, İş Bankası Meclis Şubesi hesabında 930 TL, Halk Bankası Meclis Şubesi hesabında 2 bin 825 TL, Vakıflar Bankası Başbakanlık Şubesi hesabında 380 TL, Albaraka Türk Merkez Şubesi'nde 200 bin dolar parası bulunuyor. Emine Erdoğan'ın üzerine ise 234 bin 80 TL değerinde otomobil kayıtlı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...