Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kurşunlanan Sönmez: 'Hayattaki tek Sarıkamış gazisiyim'

/ Kaynak: DHA
Kurşunlanan Sönmez: 'Hayattaki tek Sarıkamış gazisiyim'

YAŞAM Haberleri  / DHA

Sarıkamış'ta saldırıya uğrayan ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez, "90 bin 1'inci Sarıkamış şehidi olacaktım.Hayattaki tek Sarıkamış gazisiyim" dedi

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan kalp cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez, tedavi gördüğü hastanede yazılı bir açıklama yaptı.


Hastane odasında çektirdiği fotoğrafı da mesajına ekleyen Sönmez, şu ifadeleri kullandı:


"Değerli Sarıkamış şehitleri gönüllüleri: Az daha 90 bin 1'inci Sarıkamış şehidi olacaktım. Ama şu anda hayatta olan tek Sarıkamış gazisiyim. Hayatımı ülkeme bir armağan olan AKUT'a borçluyum. Sarıkamış'ta bulunan paralel (yere paralel) polisleri gördük. Aslanlar gibiyim. ( fotoğrafa bakınız.) Detay yazacağım."


Sarıkamış Şehitleri'ni anma etkinliklerine katılmak için ilçeye gelen Bingür Sönmez, 25 Ağustos'ta şehitliğe giderken silahlı saldırıya uğramıştı.


Saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınan eski Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...