İtalyanların yıldız forveti Galatasaray yolunda

İtalyanların yıldız forveti Galatasaray yolunda

SPOR Haberleri

İtalya Serie A ekiplerinden Parma'da forma giyen İtalyan yıldız Antonio Cassano, milli takımdan hocası Prandelli'yle çalışmak istiyor.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, transfer sezonu bitmeden kadrosunu güçlendirmenin yollarını arıyor. Kadrosuna sol bek, stoper ve Burak Yılmaz'ın yanına bir golcü daha katmak isteyen sarı kırmızılılar, süper kupa mücadelesinden sonra forvet arayışlarına hız verdi.


İtalyan yıldız Prandelli'nin peşinde


İtalya Serie A ekiplerinden Parma'da forma giyen İtalyan yıldız Antonio Cassano'ya Çin ve Katar takımlarından teklifler olduğu ancak Cassano'nun Euro 2012'de final oynayan İtalyan Milli Takımı'nda kendisine sürekli yer veren Prandelli ile çalışmak istediği öğrenildi.


Parma'da teknik direktör ve takım arkadaşlarıyla problemler yaşayan, evini boşalttığı iddia edilen futbolcuya, Prandelli, Euro 2012'de birçok maçta görev vermişti.


Sneijder'in takım arkadaşı


Cassano, 2014 Dünya Kupası'nda İtalya milli takımının gruplarda oynadığı üç maçın ikisinde forma şansı bulmuştu.


Kariyerinde Real Madrid, Inter, Roma, Milan gibi büyük kulüpler bulunan İtalyan futbolcu, 2012-2013 sezonunda Wesley Sneijder ile Inter formasını terletmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...