Hayrünnisa Gül izleyememişti! Erdoğan ailesi Cumhurbaşkanı locasında

Hayrünnisa Gül izleyememişti! Erdoğan ailesi Cumhurbaşkanı locasında

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan'ın yemin törenini, eşi ile çocukları Cumhurbaşkanı locasından izledi. Hayrünnisa Gül, başörtülü olması nedeniyle töreni locadan izleyememişti.

10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın Meclis'teki yemin törenini, eşi Emine Erdoğan ile çocukları Cumhurbaşkanı locasından izledi. 7 yıl önceki törende Hayrünnisa Gül, başörtülü olması nedeniyle eşi Abdullah Gül'ün yemin törenini izleyememişti. Erdoğan, saat 14.10'de Meclis Başkanı Cemil Çiçek'ten mazbatasını aldıktan sonra Genel Kurul salonunda ant içti. Erdoğan'ın yemin törenini aile üyeleri Cumhurbaşkanı locasından izledi. Cumhurbaşkanı'na ait koltuk boş bırakıldı. Locadaki koltuklara Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile çocukları Sümeyye Erdoğan, Bilal Erdoğan ve Esra Albayrak'ın isim etiketleri kondu. Hayrünnisa Gül, Abdullah Gül'ün 7 yıl önceki yemin törenini başörtülü olması nedeniyle Meclis'e gelerek izleyememişti. Gül'ün, babası ile kardeşi ve oğlu ise misafir locasında oturmuşlardı.

nbsp;Hayrünnisa Gül izleyememişti! Erdoğan ailesi Cumhurbaşkanı locasında
nbsp;Hayrünnisa Gül izleyememişti! Erdoğan ailesi Cumhurbaşkanı locasında

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...