Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da fırtına! Deniz otobüsü seferleri iptal!

/ Kaynak: AA
İstanbul'da fırtına! Deniz otobüsü seferleri iptal!

YAŞAM Haberleri  / AA

İstanbul'da 5 gün süreyle etkili olması beklenen şiddetli rüzgar, bu sabah bazı deniz otobüsü seferlerinin iptal edilmesine neden oldu.

İstanbul'da şiddetli rüzgar etkili olmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'dan, bu durumun önümüzdeki hafta ortasına kadar devam edebileceği açıklaması geldi. Ayrıca şiddetli rüzgar bu sabah deniz ulaşımında sefer iptallerine neden oldu.


Marmara'da şiddetli rüzgar nedeniyle saat 07.00'de yapılacak Esenköy - Çınarcık - Yenikapi - Bostancı, saat 7.30'da yapılacak Armutlu- Yenikapı- Kadıköy ve saat 8.30'da yapılacak Bursa-Yenikapı-Kadıköy, saat 09.00'da yapılacak Avsa - Marmara / Yenikapi - Bostanci, saat 09.45'te yapılacak Bostanci - Yenikapi / Marmara - Avşa ve saat 11.00'de yapılacak Bostanci - Yenikapi / Marmara - Avşa deniz otobüsü seferleri iptal edildi.


Türkiye'nin batı kesimlerinde (Batı Karadeniz, Marmara ve Ege) kuvvetlenen rüzgarın, hafta başına kadar aralıklarla fırtına seviyesine, saatte 30-70 kilometre hıza ulaşacağın tahmin ediliyor.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...