Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

165 bin satan T50'de yerli üretim başlıyor

165 bin satan T50'de yerli üretim başlıyor

Ekonomi Haberleri

7 haftada büyük satış başarısı yakalayan T50'lerin yerli üretimi için start verildi. Cihazlar "Made in Turkey" damgasıyla satışa sunulacak

Turkcell'in kendi markasını taşıyan cihazı T50, Turkcell'lilerin en çok tercih ettiği akıllı telefon oldu. Piyasaya sunulduğu 9 Temmuz tarihinden itibaren her saat ortalama 135 adet satılan Turkcell T50, toplamda 165 binlik satış rakamına ulaştı. Turkcell, hızı ve performansı ile öne çıkan T50'lerin yerli üretimi için de start verdi. Cihazlar Eylül ayından itibaren, "Made in Turkey" damgasıyla satışa sunulacak. Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, "Turkcell T50'nin ulaştığı başarı, hem bizim için büyük bir gurur kaynağı hem de ülke ekonomisi açısından müthiş bir katkı. Herkesin en ileri teknolojiye en uygun şartlarda ulaşabilmesi hayaliyle başladığımız T serisi yolculuğumuzda, bugüne kadar toplam 1,7 milyon adedi aşan satış rakamına ulaştık. Cari açığın azaltılmasına yönelik 850 milyon TL'lik pozitif katkı sağladık. Şimdi Turkcell T50'yi ülkemizde üretmeye başlıyoruz" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...