Dev adama hapis yok

Dev adama hapis yok

YAŞAM Haberleri

Cüssesine uygun şartlarda hapishane olmayınca cezaevine girmekten kurtulan Jude Medcalf, bir hastalığı sebebiyle elektronik bileklikten de kurtuldu.

İngiltere'de, 2 metre 13 santimetrelik boyuyla "çok uzun" bulunduğu için cezaevine girmekten kurtulan dev adam Jude Medcalf, bu sefer elektronik bileklikten de kurtuldu. Bir sağlık kuruluşundan 30 dolarlık Noel hediyesi ile 20 dolarlık çay ve bir bardan yiyecek çalmaktan suçlanan, bununla birlikte bir kadına kuru sıkı tabanca sıkmaktan tutuklanan 23 yaşındaki Medcalf, hapis cezasına çarptırılmıştı. Ancak kısa bir süre sonra hapishane giysileri ve yatakları için gereğinden fazla yapılı olduğu gerekçesiyle cezaevine konulmamıştı. Medcalf ayrıca, 'Klinefelter Sendromu' olarak bilinen bir hormon bozukluğu sebebiyle de elektronik kelepçeden kurtuldu. Klinefelter Sendromu'na yakalanan kişinin duygularının, ergenlik dönemindeki bir çocuk düzeyinde kaldığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...