Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Duvara yazdığı not ailesini kahretti

/ Kaynak: DHA
Duvara yazdığı not ailesini kahretti

YAŞAM Haberleri  / DHA

BURSA'nın Orhangazi İlçesi Karsak Köyü'nde kahvecilik yapan 36 yaşındaki Birol Kabakçı, duvara yazdığı not sonrası kendini asarak intihar etti.

Olay, dün Orhangazi'ye bağlı Karsak Köyü'nde meydana geldi. 2 ay önce mahalledeki kahveyi işletmeye başlayan Birol Kabakçı, işyerinin üstündeki evde annesi Hanım Kabakçı tarafından tavana asılı halde bulundu. Mutfaktan aldığı bıçakla ipi keserek oğlunu yere indiren anne Hanım Kabakçı'nın feryatlarını duyup eve koşan komşuları, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri Birol Kabakçı'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. nbsp;
Evde inceleme yapan jandarma ekipleri Birol Kabakçı'nın intihardan önce evin duvarına yazı yazdığı, ayrıca mektup bıraktığını belirledi. Kabakçı'nın mektupta, ablası Lütfiye'yi çok sevdiğini ve hakkını helal etmelerini iistedi. Duvardaki yazılarda da, yine ablasını çok sevdiğini yazan Kabakçı, "Anneme ve babama artık kardeşim Şenol baksın. Onu daha çok seviyorlar ya. Ben kötü biri miyim" diye yazdığı belirtildi. Olay sonrasında cumhuriyet savcısı evde ve ceset üzerinde inceleme yaptı. Genç adamın cesedi daha sonra Bursa Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...