Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da yabancı krizi

Galatasaray'da yabancı krizi

SPOR Haberleri

Galatasaray yabancılarını gönderiyor. Amrabat'ı Malaga, Dany'i Anderlecht ve Granada, Ontivero'yu ise G.Antep isterken, Eboue'nin sözleşmesi fesh edilecek.

Galatasaray, kadrosundaki yabancı oyuncular konusunda hareketli günler yaşıyor. Fenerbahce maçından sonra takımdaki eksiklerin belirgin şekilde ortaya çıkması, yönetimin çalışmalarını hızlandırmasına neden oldu. Sarı kırmızılılar eldeki yabancıları gönderip kadroya takviye yapmayı amaçlıyor.


Galatasaray yönetimi, Malaga'nın Amrabat'ı satın alma opsiyonu ile kiralama fikrine sıcak bakıyor. İspanyol kulübü yetkilileri ile masaya oturan sarı kırmızılılar, teklife olumlu yaklaşıyor. Faslı oyuncunun geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında olduğu gibi Malaga'ya kiralanması bekleniyor. nbsp;Malaga, sarı kımızılı yönetimden Bruma'yı da istedi ancak teklif geri çevrildi.


Galatasaray yönetimi bir diğer yabancı oyuncusu Dany için de gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Sarı kırmızılı yönetim, Kamerunlu oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Anderlecht ve Granada kulüpleri arasında tercih yapacak. Dany'nin İspanya'da forma giyme isteğinde olduğu belirtilirken sarı kırmzılı yönetimin Kamerunlu futbolcunun bu isteğini göz önüne alması bekleniyor.


Eboue'nin de sözleşmesini feshetmeye hazırlanan Galatasaray, Ontivero'yu da Gaziantepspor'a kiralayarak yabancı kontenjanında yer açmayı planlıyor.


Ayrıca Alex Telles'e Sevilla talip oldu. Ancak sarı kırmızılı yönetim, Brezilyalı sol bekin satılık olmadığını İspanya kulübüne ileterek teklifi kabul etmedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...