Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kemal Kılıçdaroğlu o törene katılacak

/ Kaynak: DHA
Kemal Kılıçdaroğlu o törene katılacak

Politika Haberleri  / DHA

Kılıçdaroğlu'nun, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı'nın kabul töreninde hazır bulunacağı, resmi törenlere de katılacağı bildirildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı'nın kabul töreninde hazır bulunacağı, Anıtkabir, Çankaya Köşkü ve Atatürk Kültür Merkezi'ndeki resmi törenlere de katılacağı bildirildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Cumartesi günü saat 8.45'te Anıtkabir'de düzenlenecek olan Atatürk'e saygı ve Anıtkabir'de Atatürk'ün mozolesine çelenk koyma törenine katıldıktan sonra, saat 09.45'te Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ne çıkacak. Kılıçdaroğlu, saat 10.00'da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı'nın kabul töreninde hazır bulunacak.
Genel Başkan Kılıçdaroğlu saat 11.00'de de Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek resmi geçit törenini de şeref locasından izleyecek. Kılıçdaroğlu aynı gün saat 16.30'da Çankaya Belediyesi'nin düzenlediği Lozan Parkı'nın açılışında hazır bulunacak, saat 18.00'de de Batıkent'te Yenimahalle Belediyesi Spor Kompleksi'nin açılış törenine katıldıktan sonra saat 19.15'te Ankara Esenboğa'dan İstanbul Sabiha Gökçen havaalanına hareket edecek. Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'daki etkinliklere katılacağı da bildirildi.

Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...