Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tanju Çolak'tan Volkan Demirel'e tavsiye

/ Kaynak: İHA
Tanju Çolak'tan Volkan Demirel'e tavsiye

SPOR Haberleri  / İHA

Eski Milli Futbolcu Tanju Çolak, Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel'e ahlaki olarak bazı tavsiyelerde bulundu.

Eski Milli Futbolcu ve gol kralı Tanju Çolak, Kastamonu Valiliği tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Kastamonu Ahşap Fuarı'nın açılış konuğu oldu. Fuarda vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Tanju Çolak, kendisiyle hatıra resmi çektirmek isteyenleri ise kırmadı. Vali Şehmus Günaydın ile birlikte stantları gezen Tanju Çolak, ürünler hakkında bilgi alarak yakından inceledi. Tanju Çolak'a Kastamonu Ağaç İşleri Odası Başkanı Ergün Can tarafından Kastamonu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mobilya bölümü öğrencileri tarafından ahşaptan hazırlanan futbol topu ile krampon hediye edildi.
Fuarı gezen Tanju Çolak'a, Fenerbahçe'nin başarılı kaleci Volkan Demirel'in Süper Kupa sonrası Galatasaraylı Felipe Melo'ya yönelik sözlerinin hatırlatılması üzerine, şunları kaydetti: "Volkan Demirel'in sözleri çok yanlış, bir futbolcuya yakışmıyor ve çok gereksiz. Bu şekilde yaptığı sürece hem Fenerbahçeliler, hem Galatasaraylılar, hem Beşiktaşlıların hem de futbolseverlerin tepkisini çekiyor. Sevginin azalmasını sağlıyor, Volkan bunun farkında değil. Sadece futbol oynamakla olmuyor, halkın benimsemesi, sevmesi gerekiyor. Peki sevgi nasıl olur, karşılıklı sevgiyle olunur, alçak gönüllü olursun, mütevazi olursun, böyle sevilirsin. Volkan, belki iyi bir futbolcu olabilir ama bundan sonrada bir yaşam var, hayat var. Futboldan sonra bu yaşam nerelere götürecek. İnsanlar tarafından dışlanır mı, akılda soru işaretleri var. Böyle şeyler yapılmaması lazım. Bir sporcuya hem ahlaki hem de karakteri olarak yakışmıyor, böyle şeyler yapılmaması lazım." nbsp;
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...