Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye Su Kayağı Şampiyonası'nın ev sahibi Sea Garden

Türkiye Su Kayağı Şampiyonası'nın ev sahibi Sea Garden

SPOR Haberleri

Uluslararası standartlara sahip ilk ve tek 'Su Kayağı Parkuru"na sahip Sea Garden'da, Türkiye Su Kayağı Şampiyonası düzenleniyor.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Şampiyonada, Türkiye'nin farklı kulüplerinden sporcular, 10-14 yaş, 18 yaş altı, 18 yaş üstü ve 35 yaş üstü veteran (master) kategorilerinde yarışacak.

Türkiye'nin ilk ve tek profesyonel "Homologated Su Kayağı Slalom Parkuru"na sahip olan Sea Garden, "Türkiye Su Kayağı nbsp; Şampiyonası"na ev sahipliği yapıyor. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen "Türkiye Su Kayağı Şampiyonası" 30 Ağustos 2014, Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Türkiye'nin farklı kulüplerinden başarılı su kayağı sporcularının katıldığı ve tüm gün sürecek yarışların ardından düzenlenecek törenle, 10-14 yaş, 18 yaş altı, 18 yaş üstü ve 35 yaş üstü veteran (master) kategorilerinde dereceye girenlere madalyaları verilecek.

Sea Garden'da uluslararası standartlarda profeyonel su kayağı parkuru nbsp; Türkiye'nin su sporlarına en uygun koylarından birine sahip olan Sea Garden'da, "Homologated Su Kayağı Slalom Parkuru" ile su kayağı severlere ve monoski profesyonellerine uluslararası standartlara sahip bir alanda spor yapma fırsatı sunuluyor. Uluslararası su kayağı ve Wakeboard Federasyonu'ndan, Davide Gondola ve Candido Moz tarafından kurulan Sea Garden "Homologated Su Kayağı Slalom Parkuru"nun, Homologasyonu çok hassas ölçü aletleriyle yapıldı. Türkiye'de bir benzeri olmayan parkurda böylece, kayakçılar tüm hava koşullarında, hiçbir sapma olmaksızın maksimum seviyede mono kayak zevki yaşayabilecekler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...