Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zafer Bayramı'nda yurda dönüyorlar

/ Kaynak: İHA
Zafer Bayramı'nda yurda dönüyorlar

SPOR Haberleri  / İHA

2. Gençlik Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 10 madalya kazanarak önemli bir başarıya imza atan sporcularımız yurda dönüyor.

2. Gençlik Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 10 madalya kazanarak önemli bir başarıya imza atan milli sporcularımız, 30 Ağustos tarihinde saat 05.30'da Türkiye'de olacak.

Mücadele ettikleri 2. Gençlik Yaz Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi temsil eden ve 10 madalya elde eden milli sporcularımız, 30 Ağustos tarihinde dönüyor.

Çin Halk Cumhuriyeti'nin Nanjing kentinde 16-28 Ağustos tarihlerinde düzenlenen ve 204 ülkeden gelen binlerce sporcunun yer aldığı 2. Gençlik Yaz Olimpiyat Oyunları'nda, güreşten boksa, kürekten tekvandoya kadar birbirinden farklı branşlarda ülkemizi başarıyla temsil eden milli sporcularımız biri altın olmak üzere 10 madalya kazandı.

42 milli sporcumuzun yer aldığı kafile, 29 Ağustos tarihinde saat 22.45'te Çin'den hareket edecek ve 30 Ağustos tarihinde 05.30'da İstanbul'a gelecek.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...