İlk ziyaret Erbakan ve Kısakürek'e

İlk ziyaret Erbakan ve Kısakürek'e

Politika Haberleri

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, emekliliğinin ilk gününe eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın mezarını ziyaretle başladı.

Önceki gün görevini Recep Tayyip Erdoğan'a devreden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, emekliliğinin ilk gününe eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın mezarını ziyaretle başladı. Öğle saatlerinde Tarabya'daki Huber Köşkü'nden çıkarak Merkezefendi Mezarlığı'na gelen Gül, 5 dakika boyunca Erbakan'ın kabri başında dua etti. Daha sonra mezarlıktan ayrılan Gül, cuma namazını kılmaz üzere Eyüp Sultan Camii'ne gitti. Cami avlusunda bekleyen çok sayıda vatandaş Gül'e yoğun ilgi göstererek hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu sırada bazı kadınlar Gül'e, "Sizi çok seviyoruz. AK Parti ilelebet yaşasın" dedi. Cuma namazının ardından Eyüp Sultan Mezarlığı'nda Necip Fazıl Kısakürek'in kabrini ziyaret eden Gül daha sonra Pierre Loti'ye geçerek öğle yemeği yedi. 1 saati aşkın bir süre burada kalan Abdullah Gül, çıkışta gazetecilerin soruları üzerine, "Bugün kendi kendimize arkadaşlarla burada keyif yapmış olduk. Güzel oldu" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...