Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

T50 rekor kırıyor

T50 rekor kırıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Turkcell'in kendi markasıyla çıkardığı T serisi akıllı telefonların en yenisi Turkcell T50 rekor kırıyor

T50, piyasaya sürüldüğü 9 Temmuz tarihinden itibaren 165 bini aşan satışla Turkcell'in cihaz portföyünde en çok tercih edilen akıllı telefon oldu. nbsp;Teknoloji tutkunları T50'yi kısa süre içerisinde sahiplendi ve cihaz saatte ortalama 135 adetle rekor satış performansına ulaştı. Turkcell, T50'nin yerli üretimi için de start verdi. Türkiye'nin operatör markalı ilk 4G destekli telefonu Turkcell T50, Eylül ayından itibaren artık 'Made in Turkey' damgasıyla raflarda olacak.


Rekortmen T50'den dört dörtlük performans


4 çekirdekli işlemciyle desteklenen Turkcell T50, ergonomik tasarımı ve performansıyla büyük beğeni topluyor. T50'nin gördüğü yoğun ilginin ve tercih edilme sebebinin ardında, bir bilgisayar kadar güçlü performans sunan donanım gücü ve uygun fiyata sunulması yatıyor. T50'ye peşin 699 TL'ye, taksitli olarak da Turkcell'in avantajlı paketleriyle sahip olmak mümkün.


Bilgiye ulaşmakta hız sınırı kalkıyor
Bağlantı hızıyla dikkat çeken T50, hem günümüzün 43.2 Mbps'ye varan çift taşıyıcılı internet teknolojisini hem de 150 Mbps'yi bulan geleceğin 4G teknolojisini destekliyor. Bu donanımıyla T50, bilgiye ve eğlenceye her an her yerden turbo internet hızında erişmeyi mümkün kılıyor. 5 inçlik geniş ekranı, 7.8 mm'lik ince tasarımıyla göz dolduran T50 13 MP arka kamerası ile çok kaliteli ve canlı görüntüler elde etmeyi sağlıyor. HD Ses özelliği ile duru ve anlaşılır ses iletimi sağlayan cihazın öne çıkan bir fonksiyonu da Gürültü Engelleme. Bu özellik sayesinde gürültülü ortamlarda dahi kullanıcıların konuşmalarını karşı tarafa net olarak iletebiliyor.


T50, kullanıcılar için uygun fiyatının yanı sıra farklı kişiselleştirme özellikleri ve aksesuarlarıyla da cazip. Çok sayıda canlı duvar kâğıdı ve yerel zil sesi seçeneğinin yanında T50 sahiplerine cihaz kılıflarını kendi seçtikleri görsellerle tasarlama fırsatı veriliyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...