Galatasaray Bursaspor maçı muhtemel 11'leri

Galatasaray Bursaspor maçı muhtemel 11'leri

SPOR Haberleri

Galatasaray ile Bursaspor bu akşam saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. İşte Galatasaray Bursaspor maçı muhtemel 11' leri

Galatasaray Bursaspor maçı, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Bursaspor maçı muhtemel 11'leri burada. Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray ve Bursaspor takımları karşı karşıya gelecekler. Bursa Atatürk Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak olan mücadeleyi hakem Halis Özkahya yönetecek. Onun yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Kemal Yılamz yapacak. Lig TV'den naklen yayınlanacak olan mücadeleyi dilerseniz Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla da anbean takip edebilirsiniz.
HAMİT VE GÖKHAN SAKAT
Bursaspor karşılaşması öncesi Galatasaray'da iki oyuncunun sakatlıkları bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekipte tedavileri devam ve antrenmanlarda da takımla çalışmalara henüz dahil olamayan Hamit Altıntop ile Gökhan Zan, maçın kadrosunda yer alamayacak.
PRANDELLI SİFTAH YAPACAK
Galatasaray'ın yeni teknik direktör Cesare Prandelli, Spor Toto Süper Lig'de "siftah" yapacak. Vatandaşı Roberto Mancini'den teknik direktörlük koltuğunu devraldıktan sonra sarı-kırmızılı ekiple ilk resmi maçına TFF Süper Kupa'da Fenerbahçe'ye karşı çıkan İtalyan teknik adam, Süper Lig'deki ilk mücadelesinde ise deplasmanda oynanacak Bursaspor karşılaşmasında takımının başında yer alacak.
MUHTEMEL 11'LER
GALATASARAY
Muslera nbsp;
Veysel Sarı
Semih Kaya
Chedjou
Telles
Selçuk İnan
Melo nbsp;
Olcan Adın
Sneijder
Yasin (Bruma)
Burak Yılmaz
BURSASPOR
Harun nbsp;
Şener
Serdar
İbrahim
Aziz Eraltay nbsp;
Traore
Holmen nbsp;
Volkan nbsp;
Belluschi
Ozan İpek nbsp;
Fernandao


Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un, bugün konuk edeceği Galatasaray maçının eşgüdüm toplantısı yapıldı. Bursa Atatürk Stadı'nda, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) temsilcileri İbrahim Yuşan, İsmail Sökelen ve Mümtaz Şoğur başkanlığında gerçekleşen toplantıya, her iki kulübün temsilcisi, sağlık ve güvenlik amirleri katıldı. Toplantıda alınan karar doğrultusunda Bursaspor'un müsabakaya efsane çubuklu formasıyla, kalecinin de mavi formayla çıkması kararlaştırıldı. Galatasaray takımı ise çubuklu formasıyla sahada olacak. Stadın kapılarının seyirci girişine saat 17.00'de açılacağı karşılaşma esnasında, 847 resmi ve 300 özel güvenlik görev yapacak. Halis Özkahya'nın yöneteceği maç, saat 19.00'da başlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...