Mourinho, Drogba'yı bakın kime tercih etti

/ Kaynak: DHA
Mourinho, Drogba'yı bakın kime tercih etti

SPOR Haberleri  / DHA

Daily Mirror gazetesi, Jose Mourinho'nun, Drogba'yı Everton'a 2012 yılında kiraladığı Romelu Lukaku'ya tercih ettiğine dikkat çekti

"Eski Drogba.. Yeni Oyunlar" manşetli haberinde Didier Drogba ile genç Belçikalı milli futbolcuyu karşılaştıran Daily Mirror, Jose Mourinho'ya kendini göstermeye susamış Romelu Lukalu'nun Drogba'nın tecrübesiyle yarışacağını yazdı. Jose Mourinho gülerek, "Göreceğiz. Drogba adım adım ilerliyor. Çalıştığımız yolu, nasıl oynadığımızı biliyor. Oyun onun Chelsea'de oynadığı son yıllardaki gibi değil. Nereye gelmesi gerektiğini biliyor ve oynamaya hazır" diye konuştu. Haberde ayrıca, Drogba hayranlığıyla büyüyen Lukaku'nun bu yaz satılmadan önce Jose Mourinho'yu Chelsea'de kalmak için etkileyemediği kaydedildi. İki futbolcuyu kıyaslayan Jose Mourinho, "Değişik futbolcular. İkisi kıyaslanamaz. Lukaku daha iyi boşluklara hücum ediyor ve Didier'den daha iyi bir koşucu. Kanatlardan oynayabiliyor. Didier'den çok farklı bir futbolcu" diyerek Drogba'yı seçtiğine işaret etti.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...