Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk kez İstanbul'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk kez İstanbul'da

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Köşk'e çıktıktan sonra ilk kez İstanbul'a geldi. Erdoğan kendisini bekleyen kalabalığa konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Köşk'e çıktıktan sonra ilk kez İstanbul'a geldi. Erdoğan kendisini bekleyen kalabalığa konuşma yaptı. Sosyal medya üzerinden organize olan binlerce kişi, İstanbul'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamak için havalimanında ve Erdoğan'ın evinin bulunduğu Kısıklı'da bekliyordu.

Göreve başladıktan sonra ilk kez İstanbul'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamak üzere çok sayıda vatandaş Atatürk Havalimanı'na geldi.

Devlet Konukevi'nin önüne gelen vatandaşlar, oluşturulan güvenlik noktasında tek tek arandıktan sonra bariyerlerle çevrili alana alındı.

Ellerinde Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının yer aldığı flamalar taşıyan vatandaşlar, "Milli güç, milli irade" pankartı açtı.

Vatandaşlar, zaman zaman "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları atarak, bekleyişlerini sürdürdü.

Yapılan konuşma için bir otobüs alanda bekletilirken, televizyon kanallarının canlı yayın araçları da alanda yerlerini aldı. nbsp; nbsp;

VE ERDOĞAN İNİŞ YAPTI

Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da yoğun geçen bir haftanın ardından İstanbul'a geldi.

Cumhurbaşkanı olmasının ardından ilk kez geldiği İstanbul'da, sosyal medya üzerinden organize olan binlerce kişi Atatürk Havalimanı'na akın etti.

Öte yandan Erdoğan'ın evinin bulunduğu Kısıklı'da da binlerce kişinin ellerinde Türk bayraklarıyla beklediği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Devlet Konuk Evi önünde kalabalığa teşekkür konuşması yaptı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Hepinizi en kalbi duygularla selamlıyorum. İstanbul benim sevdam. Bu şehirde doğdum, bu şehirde büyüdüm. İnşallah Pazartesi Kuzey Kıbrıs'a gideceğim. Şuanda evimin orada da beni bekleyenler var. Sizleri burada çok beklettim. Hakkınızı helal ediniz. Ben bu şehirde doğdum, büyüdüm. Benim İstanbul sevdam, sizlere olan sevdam bitmez. Sizleri seviyorum, hiç bir zaman bu sevda bitmeyecek bunu böyle biliniz. Kısıklı'da da bekleyenler var. Sizleri çok beklettim tekrar hakkınızı helal edin. Yine beraber olacağız, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız.

KISIKLI'DAKİ KONUTUNUN ÖNÜNDE BEKLEYEN VATANDAŞLARA DA SESLENEN ERDOĞAN ŞÖYLE KONUŞTU:

Sevgili hemşerilerim, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. 30 Ağustos'un gecesinde bu saate kadar beklediğiniz için sizlere en kalbi şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Bugün, malum 30 Ağustos Zafer Bayramı, Ankara'da yoğun kutlama törenleri oldu. Ardından ülkemizin çeşitli temsilcileri ile bir arada olduk. Ve Havaalanında yine İstanbullu kardeşlerimizle bir arada olduk. Şimdi de Kısıklı'da sizlerle birlikteyiz. Mahallemizde sizlerle bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyim.

Uzun ince bir yoldayız, gidiyoruz gündüz gece. Şunu bilmenizi istiyorum durmak yok yola devam. Sizler, 10 Ağustos'ta Cumhur'un başkanlığına bu kardeşinizi layık gördünüz ve sorumluluğumuzu zirve noktaya taşıdınız ve bu zirve noktada inşallah bundan sonra da devam edeceğiz. Ortaya koyduğunuz 10 Ağustos seçimmleri ile bütün oyunları bozdunuz. Artık Milli irade her şeyin üzerindedir dediniz. Milli iradeyi çalmak isteyenlere cevap verdiniz. Artık sadece ulusal değil, uluslararası bazda da bu hizmet yolculuğumuz tüm kararlılığımızla seçilmiş bir cumhurbaşkanı seçilmiş bir başbakan hükümet el ele vericeğiz ve muassırmedeniyetler üzerine ülkemizi taşıyacağız. Bundan hiç endişeniz olmasın.

12 Yılda, Türkiye'mizin geldiği nokta ortada. Nasıl 1/3, 1/5 katladıysak inşallah bundan sonraki süreçte de bu artarak devam edecek, 2023 hedeflerini muhakkak yakalayacağız. Artık kendine inanan, güvenen, gündemi belirlenen değil gündem belirleyen bir Türkiye var. inşallah, P.Tesi günü Kıbrıs'tayız, Salı günü Azerbaycan'dayız. Çarşamba günü NATO zirvesine katılmak üzere İngiltereye gideceğiz. Sonrasında da ülkemize dönecek ve teşekkür ziyaretlerine başlayacağız. Eylül sonu itibari ile de BM Genel Kurulu'na katılacağız. 1 Hafta gibi de ABD'deki toplantılarda bulunacağız daha sonra da ülkemizde uluslararası çalışmalarda bulunacağız.

İnşallah yoğun bir gayretle hükümetimizle el ele çalışmak suretiyle Türkiyemizi artık kişi başına milli gelirin 11 bin doların üzerine çıktığı ve 25 bin dolar hedefini yakaladığı bir ülke haline getireceğiz. Sizin bu akşam burada ortaya koyduğnuuz bu komşuluk tablosunu unutmak mümkün değil. Yeşilköy'de de söyledim. İstanbul benim aşkım, sevdam. Dolayısıyla İstanbul'un şahsında tüm Türkiye'ye hizmet derdimiz olmuştur. Hamdolsun bunun işaret fişeklerini gördünüz. Adımlarımızı gördünüz. Hakkınızı helal edin. Hepinize hayırlı geceler diliyorum. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...