Kılıçdaroğlu ile tokalaşamadılar

Kılıçdaroğlu ile tokalaşamadılar

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şeref tribününe girişte Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Hanım ile tokalaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şeref tribününe girişte Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Hanım ile tokalaştı. Sıra Kılıçdaroğlu'na geldiğinde ilginç görüntüler ortaya çıktı. CHP?lideri, Cumhurbaşkanı kendisine doğru yöneldiği sırada yerine oturmak istedi. Son anda Erdoğan'ın kendisine yöneldiğini fark eden Kılıçdaroğlu tokalaşmak için tekrar doğruldu ancak bu sırada da Erdoğan yerine geçti. O anlar böyle görüntülendi.
Başkomutan sıfatıyla ilk bayram
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü bütün yurtta, KKTC'de ve dış temsilciliklerde törenlerle kutlandı. 28 Ağustos'ta TBMM'de ant içmesinin ardından Çankaya Köşk'ünde görevi Abdullah Gül'den devralan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı sıfatıyla ilk defa kutlamalara katıldı. Ankara'da ilk tören Anıtkabir'de düzenlendi. Anıtkabir'de protokoldeki tek olmayan isim MHP lideri Bahçeli'ydi. Erdoğan, burada Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.
Anıtkabir'deki törenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Başkomutan' sıfatıyla Çankaya Köşkü'nde tebrikleri kabul etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, günlük programında yer almasına rağmen törene katılmadı. HDP grubundan da törene iştirak olmadı. Çankaya Köşk'ündeki programın ardından Atatürk Kültür Merkezi (AKM) tören alanında resmi geçit töreni düzenlendi. Buradaki törene de devlet tam kadro katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKM'ye gelişinin ardından üstü açık klasik bir otomobille halkı ve tören birliklerini selamladı. Erdoğan'a otomobilde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel eşlik etti. Selamlama geçişinde atlı tören birlikleri ile Cumhurbaşkanlığı Koruma Müdürlüğü motosikletli ekipleri de görev aldı. Geçit töreni sırasında Türk Silahlı Kuvvetleri paraşüt takımı ilk defa Cumhurbaşkanlığı forsunu da taşıdı. nbsp;Haber Merkezi ANKARA


BAHÇELİ?KÜTAHYA'DAYDI
Ankara'daki törenlere katılmayan MHP?lideri Devlet Bahçeli, Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde halka seslendi. Bahçeli, "30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Savaşı ile Türksüz Anadolu arzulayanlara unutamayacakları ağır bir ders verilmiştir" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...