Melo'ya büyük destek

Melo'ya büyük destek

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı taraftarlar Süper Kupa'da Volkan Demirel'le polemik yaşayan yıldız için "Melo'nun askerleriyiz" şeklinde tempo tuttu.

Galatasaray'ın yaramaz çocuğu Melo, Bursa'da taraftarların en çok ilgi gösterdiği oyuncu oldu. Süper Kupa karşılaşmasında Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'in Brezilyalı futbolcuyu kast ederek, ''Belediye sokak köpeklerini temizlesin, yoksa bu iş bana kalacak'' demesi gündemden uzun süre düşmemişti. Bursa'da da gündem yine Melo'ydu. Yeşil-beyazlı taraftarlar köpek sesi çıkararak Melo'ya seslenirken, sarı-kırmızılı taraftarlar yıldız futbolcuya 'I love you Melo' nbsp;tezahüratlarıyla destek verdi. Brezilyalı futbolcu taraftarının sevgisine önce asker selamıyla karşılıkta bulundu. Daha sonra da elini kalbine götürerek jest yaptı. Galatasaray taraftarlar uzun süre ''Felipe Melo'nun askerleriyiz'' diye tempo tuttu. nbsp;
'Nefesin kokuyor' hareketi
Melo maç içinde yükselen tansiyonda da başroldeydi. Bir pozisyonda Volkan Şen'e sert giren Melo, Bursasporlu oyuncunun tepkisini çekti. İki oyuncu arasında elektriklenme yaşanırken, Melo'nun burnunu tutarak ilginç hareketler yapması dikkati çekti. Bu arada Galatasaray'ın galibiyetinde baş kahraman olan Burak'a maç boyunca Bursasporlu taraftarlar küfürlü tezahürat yaptı. Burak oyundan çıkarken tepkiler arttı. Golcü oyuncu tribünlere başını salladı, alkışladı. Olcan'ın golü sonrası Burak sevincini tribünlere yönelik aşırı şekilde paylaşınca taraftarın tepkisi arttı. Prandelli önce kendisi Bursa taraftarından özür diledi, ardından Burak'ı yedek kulübesinden çıkardı ve taraftarlardan özür diletti.
BURSASPOR'U 6 YIL SONRA EVİNDE DEVİRDİ

Galatasaray, Bursa kâbusuna dün gece son verdi. Rakibini 6 yıldır deplasmanda yenemeyen sarı-kırmızılılar Burak ve Olcan'ın golleriyle maçtan 2-0 galip ayrıldı. Galatasaray, Bursa'daki lig maçlarında rakibine karşı 2007-2008 sezonunda 1-0 üstünlük kurduktan sonra 6 müsabakada galibiyet yüzü görememişti.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...