İşte Trabzonspor'un son bombası

İşte Trabzonspor'un son bombası

SPOR Haberleri

Transferin hareketli takımı Trabzonspor, Guingamp'ın Malili golcüsü Yatabare'yi 3 yıllığına kadrouna kattı.

Spor Toto Süper Lig'de transfer sezonun en hareketli takımı olan Trabzonspor'da bir takviye daha yapıyor. Fransız Canal+'nın haberine göre Trabzonspor, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Guingamp forması giyen Mustapha Yatabare'yi 3 yıllığına kadrosuna kattı. Malili forvet için Lille'le yarış içerisinde olan Trabzonspor, oyuncu ve takımıyla 3 yıllık anlaşmaya vardı. Yatabare için Guingamp'a 2 milyon avro ödeyecek olan bordo-mavili ekibin Malili golcünün transferini yakın bir zamanda açıklaması bekleniyor. Geçen sezon Guingamp formasıyla Ligue 1'de çıktığı 31 karşılaşmada 11 gol atma başarısı gösteren 28 yaşındaki Yatabare, bu sezon oynanan 3 maçta da forma giydi.
CARDOZO KAYSERİ'DE YOK
Öte yandan Trabzonspor'un yeni golcüsü Oscar Cardozo, ligin ilk maçında forma giyemeyecek. Sağ arka adalesinde çekme olan Cardozo Kayseri'ye götürülmedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...