Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Volkan Demirel bir günde iki şok birden yaşadı

Volkan Demirel bir günde iki şok birden yaşadı

SPOR Haberleri

Önce Tahkim Kurulu, Melo'ya hakaretten aldığı 3 maçlık cezayı onadı, ardından Fatih Terim, aday kadroya onun yerine Mert Günok'u çağırdı.

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, dün çifte şok yaşadı. Tahkim Kurulu, Süper Kupa finali sonrası Galatasaraylı Melo için "Sahipsiz sokak köpeklerini belediye zehirlesin" dediği için 'hakaretten' PFDK tarafından verilen 3 maçlık cezayı onadı. Tahkim Kurulu, ayrıca Volkan Demirel'e destek çıkan ve PFDK tarafından 30 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırılan Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu'nun cezasını da onadı. Volkan'a ikinci şok Milli Takım'dan geldi. Teknik Direktör Fatih Terim, Milli Takım'ın deplasmanda Danimarka ile yapacağı hazırlık maçı ile 2016 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde İzlanda ile oynayacağı müsabakanın aday kadrosuna Volkan Demirel'i çağırmadı. Terim, sakat olan Tolga Zengin'i de kadroya almazken, Volkan'ın yerine Fenerbahçe'deki yedeği Mert Günok'u davet etti.
TFF'nin centilmenlik çabası
Fatih Terim'in bu tercihinin tek sebebinin Volkan'ın, Melo ile girdiği "köpek" polemiği olduğu öğrenildi. Futbol Federasyonu sezon başından bu yana centilmenlik konusunda attığı adımlarla dikkati çekiyor. Süper Kupa maçı öncesinden başlayarak sürekli sağduyu çağrısı yapan ve centilmenlik mesajları veren Futbol Federasyonu, ayrıca tarihi bir karara imza atarak PFDK'nın Fenerbahçe ve Galatasaray'a verdiği cezaları artırması için Tahkim Kurulu'na başvuruda bulunmuştu. TFF, centilmence bir sezon temin etmek ve bu konuda sık sık verdiği mesajların altını çizmek için de 2014-2015 sezonun adını "Süleyman Seba Sezonu" koydu. Fatih Terim de, TFF'nin hassas olduğu bu konuyu dikkate alarak "kötü örnek" olduğu gerekçesiyle Volkan'ı kadroya çağırmadı. nbsp;Fenerbahçe Kulübü, duruşmalı toplantının kabul edilmemesi ve cezanın onanmasının ardından "Her şeyin farkındayız" başlığı altında açıklama yayınlayıp, Tahkim'den "Özel Yetkili Tahkim Kurulu" şeklinde bahsetti. nbsp; ? M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...