"Kim bu Nihat Şahin"

"Kim bu Nihat Şahin"

SPOR Haberleri

Mersin İdman Yurdu'nun kalecisi Nihat Şahin, Beşiktaş maçında yaptığı 6 kritik kurtarışla dikkatleri üzerine çekti

Beşiktaş, sezonun ilk haftasında Mersin İdman Yurdu'nu deplasmanda 1-0 mağlup etti. Tek golle 3 puanı kazanan Kara Kartal, birçok pozisyondan da faydalanamadı. Beşiktaş'ınbu ataklarında başarılı olan ve skorun 1-0'da kalmasını sağlayan isim ise Mersin İdman Yurdu'nun kalecisi Nihat Şahin'di.


Beşiktaş'ın "yüzde 100" diye nitelenecek 6 pozisyonunda kalesini gole kapayan Mersin İdman Yurdu'nun 25 yaşındaki file bekçisi, bir anda tüm futbolseverlerin dikkatini çekti.


Peki Nihat Şahin kim?


Nihat, 15 Eylül 1989 İzmir doğumlu. 20 yaşındayken Körfez İskenderunspor formasıyla profesyonelliğe geçiş yaptı. Buradan Ofspor'a transfer olan Nihat, 2011'de Sivasspor ile anlaşarak seviye atladı.


Sivasspor'un eski teknik direktör Rıza Çalımbay'ın Mersin İdman Yurdu'nun başına geçmesiyle Güney ekibine imza atan Nihat Şahin, sezonun ilk maçında taraflı-tarafsız herkesin dikkatini çekti.


"KAZANMADIKÇA BİR ANLAMI YOK"
Nihat karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada "Kazanmadıktan sonra benim kurtarışlarımın bir anlamı yok" dedi. Nihat "Kaleci şansı üzerimdeydi. Elimden gelen her şeyi yaptım. Üzgünüz; kazanamadık. Benim kurtarışlarımın bir önemi yok takım kazanmadıkça. İki takım da iyi mücadele etti. Maça çok iyi hazırlanmıştık" dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...