Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bengü'den unutulmaz bir gece

/ Kaynak: İHA
Bengü'den unutulmaz bir gece

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Büyükçekmece Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında '29. Zafer Ata Konseri' düzenledi

Gecede sahne alan pop müzik sanatçısı Bengü Erden, birbirinden güzel şarkılarıyla Büyükçekmecelilere unutulmaz bir gece yaşattı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Büyükçekmece Belediyesi, Cumhuriyet Meydanında 29. Büyükçekmece Zafer Ata Konseri düzenlendi. Konsere şarkılarıyla pop müzik sanatçısı Bengü Erden eşlik etti. Birçok Büyükçekmeceli, konsere ellerinde Türk Bayrağı ve "Atam izindeyiz" tişörtleri giyinerek geldi. Pop müzik sanatçısı Bengü sahneye 30 Ağustos Zafer Bayramına uygun kırmızı beyaz bir kıyafetle çıktı. Bengü'nün repertuarındaki; Korkma Kalbim, Böyle Gelmiş, Kocaman Öpüyorum, Sevdan Olmazsa, Sarışın, Ne Kavgam Bitti, Hadi Bakalım ve Kanatlarım Var Ruhumda şarkılarını seslendirdi. Bengü bir elinde Türk bayrağını sallayarak 10.Yıl Marşını da söyledi. Vatandaşlarda ellerindeki bayrakları sallayarak hep birlikte 10.Yıl Marşı'nı seslendirerek katılım sağladı. Konseri izleyenlere seslenen Bengü, 'Ne Mutlu Türküm' diyerek sözlerine başladı. Bengü, "Bende bu geceye uygun bir kıyafet seçtim. Bu Zafer Bayramına yakışan bir gece olacak buna inanıyorum. Gurur duyuyorum böyle bir dünya liderine sahip olduğumuz için. Bu akşam çok büyük bir coşku bizleri beliyor. Bu akşam zaferi hakkettiği şekilde kutlayacağız'' dedi.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ise "Bir Türk'ün gönlündeki Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi eksik olmasın. Bizim en büyük sevgimiz karşımızda anıtı duran Atatürk'tür. Onun sayesinde bizler ve sizler bugün burada hür olarak yaşamaya devam ediyoruz. Hiçbir zaman Atatürk'ü ve onun inkılaplarını değerlerini unutturmayacağız. Kimse bizi hor göremeyecektir. Biz mutlaka medeni dünyada Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi er veya geç yerimizi alacağız. Hiç kimse bizi Avrupa Birliği'nin kapısından çeviremez. Bize hiç kimse 3.sınıf ülke muamelesi yapamaz'' dedi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, konuşmasının ardından sanatçı Bengü'ye çiçek ve plaket takdim etti.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...