Mete Gazoz da Köşk'e çıktı

Mete Gazoz da Köşk'e çıktı

YAŞAM Haberleri

Avrupa Gençler Okçuluk Şampiyonası'nda zirveye uzanan İhlas Koleji'nin gururu Mete Gazoz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği resepsiyona katıldı.

Avrupa Gençler Okçuluk Şampiyonası'nda bir zafere imza atan İhlas Koleji öğrencilerinden Mete Gazoz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Çankaya Köşkü'nde verdiği resepsiyona katıldı. Çankaya Köşkü'ne davet edilen 2 bin kişi arasında yer alan Gazoz, tören alanında açık havada verilen resepsiyona kendisi gibi sporcu arkadaşlarıyla birlikte geldi. Metrelerce uzanan kuyrukta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a tebriklerini iletmek için bekleyen Gazoz, sporcu arkadaşlarıyla birlikte uzun süre sırada sohbet etti. Yaklaşık 1 saat süren karşılama töreninde milli okçu Mete Gazoz, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Hanım'a tebriklerini ileterek resepsiyon alanındaki yerini aldı. Mete Gazoz'a Çankaya Köşkü'nde aynı zamanda antrenörü olan babası Metin Gazoz da eşlik etti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...