Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Apple'ın akıllı saati kaç lira olacak

Apple'ın akıllı saati kaç lira olacak

TEKNOLOJİ Haberleri

9 Eylül'de düzenleyeceği etkinlikte yeni iPhone ve yeni giyilebilir cihazını tanıtacak olan Apple, akıllı saatini 400 $'a satmayı planlıyor.

NBC'de yer alan habere göre, Apple yöneticilerinin 9 Eylül'de açıklanması beklenen yeni giyilebilir cihazı - akıllı saati 400 dolardan satmayı planladığı belirtildi. Cihazın satış fiyatı ile ilgili kesin karar henüz alınmazken, ürünün sevkiyatına gelecek yıl başlanması bekleniyor. Apple kaynakları, cihazın çeşitli fiyat segmentlerinde versiyonlarının olacağını da belirtiyor. Apple 9 Eylül'de düzenleyeceği etkinlikte yeni iPhone'ları ve yeni giyilebilir cihazını tanıtacak. Şirketin yeni cihazının fiyatını 9 Eylül'de açıklayıp açıklamayacağı ise henüz net değil. 9 Eylül'de açıklanacak yeni akıllı saatiyle birlikte Apple 2010 yılında iPad'den bu yana ilk kez yeni bir ürün segmentine girecek.
Apple'ın akıllı saati kaç lira olacak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...