Uludağ'da kaza! Otobüs takla attı: 40 Yaralı

/ Kaynak: İHA
Uludağ'da kaza! Otobüs takla attı: 40 Yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa Uludağ'da otobüs kazası! Bursa Uludağ'da şehir merkezine giden yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Yaralı isimleri henüz açıklanmadı.

Uludağ yolunda günübirlik gittikleri piknikten dönen vatandaşların içinde bulunduğu otobüs takla attı. İlk belirlemelere göre 40 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Uludağ'a piknik yapmaya giden bir grup, dönüş yolculuğunda facia yaşadı. Geçtiğimiz perşembe günü midibüsün takla atması sonucu 1 kişinin öldüğü, 14 kişinin de yaralandı İnkaya-Doburca arasında dik yokuşta uçuruma yuvarlanan otobüsün içinde bulunan 40 civarında vatandaş yaralandı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, hastanelere sevk ediliyor.

Alınan bilgiye göre pikniğe giden ve Uludağ'dan inişe geçen 16 S 8383 plakalı otobüs, virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. İlk belirlemelere göre 30 kişinin yaralandığı duyuruldu ancak daha sonra İhlas Haber Ajansı bu rakamı 40 olarak açıkladı. Yaralıların isimlerine ve kimlik bilgilerine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. İsimler açıklanır açıklanmaz tg.com.tr de olacak. Kaza haberinin alınması üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis ambulansı sevk edildi. Kazanın bulunduğu bölge savaş alanına dönerken, yaralıları yola taşınarak ambulanslara bindiriliyor.

İKİ GÜN ÖNCE DE MİDİBÜS KAZASI OLMUŞ, BAŞKAN YARDIMCISI YARALANMIŞTI

Uludağ gezisinden dönen bir midibüsün frenlerinin patlaması sonucu meydana gelen kazada yaralanan 15 kişi hastanelere sevk edilmiş, yaralıların içinde Orhaneli Belediye Başkan Yardımcısı Salim Aktürk'ün de olduğu bildirilmişti.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 16:30 sıralarında İnkaya-Doburca arasında yeni açılan Uludağ yolunda meydana geldi. Orhaneli Belediyesi'ne ait Mesut Alba (36) yönetimindeki 16 N 7888 plakalı midibüsle günübirlik Uludağ'a gezmeye giden vatandaşların aracı dönüş yolunda kaza yaptı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Çekirge Devlet Hastanesi ve Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazada 15 kişinin yaralandığı bildirilirken, yaralılardan E.M.(35), M.Y.(70), M.Y.(10), A.A.(64), A.T.(61), G.E.(24), E.A.,E.A.(23), M.A.(40) ve ismi alınamayan bir bebek Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazada yaralanan 5 kişi de Bursa Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

BAŞKAN YARDIMCISI DA YARALANDI

Öte yandan geziyi organize eden Orhaneli Belediye Başkan Yardımcısı Salim Aktürk de kazada hafif şekilde yaralandı. Aktürk'ün Bursa Devlet Hastanesi'nde tedavisi sürdüğü öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...