Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray bombaları patlattı! Aslan'dan 3'ü bir arada

Galatasaray bombaları patlattı! Aslan'dan 3'ü bir arada

SPOR Haberleri

Alex Song ve Pato'da istediğini bulamayan sarı-kırmızılılar Napoli'nin golcüsü Pandev ve orta saha oyuncusu Dzemaili'in yanı sıra Tarık Çamdal'ı bitirdi.

Galatasaray transferin son gününde Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin istediği 3 oyuncu transferi için büyük bir atak yaptı. Barcelonalı Alex Song ve Sao Paulo'nun golcüsü Pato'nun transferinde istediğini elde edemeyen sarı-kırmızılılar rotayı Çizme'ye çevirdi. Başkan Ünal Aysal'ın yetki verdiği menajer Ali Güven İtalya'ya giderek Napoli'nin Makedon forveti Goran Pandev ve İsviçreli orta saha oyuncusu Blerim Dzemaili ile el sıkıştı. Galatasaray'ın Napoli'ye iki oyuncu için 4 milyon avro ödeyeceği, her iki oyuncuyla da 2+1 senelik sözleşme yapılmasının planlandığı öğrenildi. Menajer Ali Güven yaptığı açıklamada "İki transferi de bitirme noktasına geldik. Galatasaray çok ucuza çok iyi transferler yapıyor. İki futbolcu da İstanbul'a gelecek" ifadelerini kullandı. İtalyan basını iki oyuncunun bugün İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçtikten sonra imza atacağını duyurdu.
TARIK'TA İŞLEM TAMAM
Galatasaray'ın öbür transfer bombası ise Tarık Çamdal oldu. Uzun zamandır bu oyuncu için Eskişehirspor Yönetimi ile pazarlık halinde olan sarı-kırmızılılar, genç yıldızı bitirdi. Galatasaray'ın Eskişehirspor'a 4.5 milyon avro artı Umut Gündoğan'ı vereceği ifade edildi. nbsp;
KUPA KOLEKSİYONCUSU
31 yaşındaki Goran Pandev futbola Belasica'da başladı. 2001'de İnter'e transfer oldu, orada çok fazla forma şansı bulamayınca Spezia Calcio, Ancona ve Lazio'ya transfer oldu. İnter'e geri döndükten sonra Eto'o'-nun gölgesinde kalan Makedon forvet, 2011-12 sezonunda Napoli'ye kiralandı. Pandev'in kariyerinde 5 İtalya Kupası, 1 Şampiyonlar Ligi nbsp;Şampiyonluğu, 2 İtalya Süper Kupası, 1 FIFA?Dünya Kulüpler Kupası bulunuyor.
İSVİÇRELİ MAKEDON
Orta sahada dinamik futboluyla dikkat çeken Makedon asıllı Dzemaili, İsviçre formasıyla Dünya Kupası'nda da boy gösterdi ve gol attı. 28 yaşındaki yıldız, Çizme'de Torino, Parma ve Napoli'de görev yaptı.
SAĞLAM'IN KEŞFİ
Münih doğumlu 23 yaşındaki Osman Tarık Çamdal, Süper Lig'de 3. sezonunu oynuyor. 7 defa milli olan genç futbolcuyu Almanya 2.Ligi'de 1860 Münih'te forma giyerken Ertuğrul Sağlam keşfetmişti.
DEVLER LİGİ HEYECANI
Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Goran Pandev, Makedon basınına flaş açıklamalarda bulundu. Golcü oyuncu, "Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansını elde edeceğim, böyle harika bir takımda oynamak benim için bir onur olacak" ifadelerini kullandı. Tecrübeli oyuncu, takım arkadaşı Dzemaili'nin de Galatasaray'a kendisi ile birlikte katılacağını kaydetti.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...