Fenerbahçe'de Diego krizi!

Fenerbahçe'de Diego krizi!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe maça klasik 4-3-3 düzeniyle başladı, Diego oyuna girince sistem değişti. Takım golü yiyince eski düzene geri dönüldü.

Sezona Süper Kupa şampiyonluğuyla başlayan Fenerbahçe, ligin ilk maçında da Karabük'ü Kadıköy'de yenmeyi başardı. Teknik Direktör İsmail Kartal ikinci resmi maçında ikinci galibiyetini elde etti. Fenerbahçe dün iki farklı görüntü sergiledi. Bu görüntünün sebebi de Diego Ribas'tı. İsmail Kartal, bu sezon yapılan tek transfer olan Brezilyalıya ilk on birde forma vermedi. Sarı-lacivertliler geçtiğimiz sezon olduğu gibi sahaya 4-3-3 düzeniyle çıktı. Kartal, ikinci yarıda takım 2-1 galipken Diego'yu oyuna sürdü. Ancak bu oyuncuya yer açmak için de takımın golcüsü Emenike'yi çıkardı. Fenerbahçe Diego'nun girmesiyle 4-2-3-1 düzenine döndü. Sistemin değişmesi takımın bocalamasına sebep oldu. Bir de üstüne Kadlec'in kendi kalesine attığı gol gelince Kartal, ikinci bir hamleyi yapıp Çek oyuncunun yerine bu defa Webo'yu alarak eski sisteme döndü. Bu değişiklik Fenerbahçe'ye galibiyeti getirdi. Kamerunlu attığı golle Fenerbahçe'nin sahadan galibiyetle ayrılmasını sağlayan isim oldu. Diego'nun ilerleyen haftalarda on birde forma bulup bulmayacağı da şimdiden merak konusu haline geldi. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...