'Her şey 30'unda başladı 30'unda mı bitecekti '

'Her şey 30'unda başladı 30'unda mı bitecekti '

YAŞAM Haberleri

Düzce'de lastiğini tamir ettiği minibüse TIR'ın çarpması sonucu hayatını kaybeden 2 gençten Abdullah Kavaklı'nın nişan hazırlığı yaptığı ortaya çıktı.

Gencin sözlüsü M.K., ortak kullandıkları sosyal paylaşım sitesi üzerinden, "Nişanımız vardı. Nefesim, umudum, hayat kaynağım. Beni bırakıp nasıl gittin. Her şey 30'unda başladı 30'unda mı bitecekti. Doymadım doyamadım içim yanıyor" şeklinde yazdı. Bursa'nın Dikkaldırım Mahallesi'nde oturan 6 genç, geçtiğimiz perşembe günü Bursa'dan Samsun'daki bir arkadaşlarının düğününe gitmişti. Düğün törenine katılan Bursalı gençlerden İsmail Gökçe'nin kullandığı minibüsün dönüş yolunda lastiği patlamıştı. Emniyet şeridine çekilen otomobilin lastiği değiştirilirken bir tır arkadan çarpmıştı. Kazada Abdullah Kavaklı ile Fatih Alıç olay yerinde hayatını kaybetmişti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...