Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kıvanç Tatlıtuğ sanata ilham verdi

Kıvanç Tatlıtuğ sanata ilham verdi

MAGAZİN Haberleri

Kıvanç Tatlıtuğ, Ortadoğu'nun ardından Amerika'yı da fethetti

Arap sanatçı Harb'ın, yakışıklı oyuncunun fotoğraflarını kullandığı eseri New York'un en ünlü müzesinde sergiye açıldı. Ortadoğu'ya ilk satılan dizi olma özelliğine sahip Gümüş'le birlikte Arap dünyasında çok popüler olan Kıvanç Tatlıtuğ'un, ünü Amerika'ya yayıldı. New York'ta bulunan ve dünyanın en ünlü çağdaş sanat müzelerinden olan New Museum'da Arap sanatçı Shuruq Harb'ın 'Here and Elsewhere' adlı sergisinde Tatlıtuğ'un fotoğrafları da yer aldı.


ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ
Dünyanın bir çok yerinden ünlü isimlerin fotoğraflarının bulunduğu sergiye, sanat tutkunları adeta akın etti. Ramallahlı sanatçı Harb, dünya çapında bir çok bienalde eserleriyle yer alıyor.


KURT SEYİT VE ŞURA'DA TEDİRGİN BEKLEYİŞ
Bu arada dev bütçesi ve kadrosuna rağmen reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayan Kurt Seyit ve Şura dizisi içinse, bu sezon kader anı yaşanacak. Kadrosuna Fahriye Evcen ve Zerrin Tekindor'u ekleyen dizi bu sezonda da istenilen başarıyı yakalayamazsa, kanal yönetimi tarafından 13 bölüm sonra bitirilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...