Star'ın yarısı resmen Ethem Sancak'ın

/ Kaynak: AA
Star'ın yarısı resmen Ethem Sancak'ın

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kurul, Star Medya Yayıncılık, Star Medya Ajans, Star Matbaacılık, Dinamik Radyo-TV hisselerinin yarısının Ethem Sancak'a devredilmesine izin verdi.

Rekabet Kurulu, Star Medya Yayıncılık AŞ, Star Medya Ajans AŞ, Star Matbaacılık Sanayi ve Ticaret AŞ, Dinamik Radyo Televizyon AŞ'nin sermayelerinin yüzde 50'sini temsil eden hisselerinin Ethem Sancak'a devredilmesi işlemine izin verdi. Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan Kurul kararlarına göre, şişirilebilir can salları/kurtarma botu/can yelekleri, can kurtarma filikaları, kurtarma botu, hizmet botu ile can kurtarma araçlarını indirme ve serbest bırakma düzeneklerine yönelik muayene ve test sertifikası hizmetleri bakımından gerekli rekabet ortamının oluşmadığı ve Gepa Fiberglass Sanayi ve Ticaret AŞ ile Denizsan Gemi Makine Sanayi ve Ticaret AŞ'nin aşırı fiyat uyguladığına ilişkin şikayetin reddine ve soruşturma açılmamasına oy birliğiyle karar verildi.


Kurul, Star Medya Yayıncılık AŞ, Star Medya Ajans AŞ, Star Matbaacılık Sanayi ve Ticaret AŞ, Dinamik Radyo Televizyon AŞ'nin sermayelerinin yüzde 50'sini temsil eden hisselerinin Ethem Sancak'a devredilmesi işlemine oy birliğiyle izin verdi.


Maliye Hazinesi'ne ait Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi işleminin izne tabi olmadığına oy birliğiyle karar verildi.


Kurul, IMS Health Tıbbi İstatistik Ticaret ve Müşavirlik Limited Şirketi tarafından, İstanbul Galenos Ecza Deposu Ticaret ve Sanayi AŞ'nin faaliyetlerinin zorlaştırıldığına yönelik şikayetin reddine ve soruşturma açılmamasına oy birliğiyle karar verdi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...