Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uçakta "kıllı" diye müdahale edilmeyen yolcu öldü

Uçakta "kıllı" diye müdahale edilmeyen yolcu öldü

DÜNYA Haberleri

Uçakta fenalaşan bir yolcuya hostes, kıllı olduğu için müdahale etmedi. 62 yaşındaki adam uçakta öldü.

Los Angeles'dan Albuquerque istikametinde ilerleyen Southwest Airlines Havayolları'na ait bir uçakta fenalaşan 62 yaşında Jack Jordan isimli yolcu, hostesin geç müdahale etmesi nedeniyle öldü. Hostes, nbsp;defibrilatör cihazını yolcunun kıllı göğsünde kullanmaktan çekindi. nbsp;Havada yaşanan korkunç olay yolcuları şoke etti. İngiliz "Mirror" gazetesi, hostesin defibrilatör cihazını yolcunun kıllı göğsüne tutmak istemediğini belirtti.


TRAŞ ETTİLER
Uçakta bulunan bir hemşire ve fizyoterapisti anında müdahale ettiyse de olumlu bir sonuca varamadı. Bunun üzerine bir başka yolcu, defibrilatör kullanılmasını önerdi. Deneyimsiz kişiler tarafından bile kullanılabilen ve son çare olarak önerilen defibrilatör ile kalbe elektro şoklar verilirerek kalp çalıştırılır. Ancak bunun için hastanın göğsüne yerleştirilmesi gereken elektrodları, hostes kıllı bulduğu göğse yerleştirmek istemedi. Bunun üzerine adamın göğsü traş edildi ancak önemli dakikaların geçmesi ile Jack Jordan hayatını kaybetti.
Kocasının ölümüne tanık olan eşi Caroline, Havayolları'na suç duyurusunda bulundu ve "kimse öyle bir dehşeti yaşamasın" diye konuştu.
HÜRRİYET
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...