1 düğün 2 cenaze

1 düğün 2 cenaze

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de 70 kişinin katıldığı düğünde kutlamalar için ateşlenen havai fişeklerin yerde ateş alması neticesinde 2 kişi yanarak hayatını kaybetti

İngiltere'de 61 yaşındaki John Simpson ve 44 yaşındaki Nicole Rothwell'in düğünleri kanlı bitti. nbsp;70'e yakın konuğun hazır bulunduğu düğünde havai fişeklerin yerde ateş alması sonucunda büyük çaplı bir yangın meydana geldi ve 2 kişi hayatını kaybetti. nbsp;Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, 2 kişinin yanarak hayatını kaybettiğini doğruladı ve ölen kişilerin kimliklerinin henüz tespit edilemediğini açıkladı. nbsp;Düğünde hayatını kaybeden 2 kişinin havai fişekleri ateşlemeye çalıştıkları sırada meydana gelen patmala sonucunda yanarak can verdiklerine inanılıyor. nbsp;Görgü tanıklarının ifadesine göre, yaklaşık 20 dakika boyunca süren patlamalar, çevredekilere büyük panik yaşattı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...