Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ceyda Düvenci'den Can Tunalı'ya sert gönderme!

Ceyda Düvenci'den Can Tunalı'ya sert gönderme!

MAGAZİN Haberleri

Ceyda Düvenci kendisini aldattığı için ayrıldığı Can Tunalı'ya Instagram hesabından sert bir gönderme yaptı. İşte o sözler...

Engin Akgün'den boşandıktan sonra dansçı Can Tunalı ile aşk yaşayan Ceyda Düvenci, bu yaz ihanete uğramıştı. Düvenci, kızının tedavisi için ABD'deyken sevgilisi ise Bodrum'da esmer bir güzelle yakalanmıştı. nbsp;


SESSİZ AYRILMIŞTI nbsp;
Herkes Düvenci'nin tepkisini merak ederken güzel oyuncu, sessiz sedasız bir şekilde aşkına son noktayı koymuştu. Ayrılık sonrası kızından gelen iyi haberlerle neşelenen Düvenci, Can Tunalı'ya önceki gün ağır bir gönderme yaptı. Ceyda Düvenci, Instagram hesabından şunları paylaştı: "Dün gece rüyamda evimin her köşesini temizledim. Torbalar dolusu çöp attım. Nasıl bir rahatlama ve huzurdu anlatamam."


İKİNCİ MESAJI ATTI
Daha sonra takipçileriyle başka bir mesaj daha paylaşan oyuncu, "Tüm fazlalıklardan ve yanlışlıklardan arındığınız bir hayat diliyorum" yazdı. Ceyda Düvenci'nin bu sözleri ise akıllara kendisine ihanet eden Can Tunalı'yı getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...