Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan resmi törenle karşılandı

/ Kaynak: İHA
Erdoğan resmi törenle karşılandı

Politika Haberleri  / İHA

İlk resmi ziyaretini KKTC'ye gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu tarafından resmi törenle karşılandı.

KTC Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleşen törende Erdoğan, milli marşın okunmasının ardından tören kıtasını selamladı. Erdoğan, törenin ardından Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na girdi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Eroğlu ile baş başa görüşme gerçekleştirecek olan Erdoğan, daha sonra Eroğlu ile birlikte öğle yemeği yiyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eroğlu ile görüşmesinin ardından KKTC Başbakanı Özkan Yorgancıoğlu görüşecek ve Yorgancıoğlu Kıbrıslı bakanları Erdoğan'a takdim edecek. Eroğlu ve Erdoğan, daha sonra ortak basın toplantısı düzenleyecek. Erdoğan, bu programının ardından Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçiliği'ne geçecek. Burada KKTC Meclis Başkanı Sibel Siber, KKTC Cumhuriyet Meclisi'ni temsil eden siyasi parti başkanlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdim edecek. Erdoğan, daha sonra sırasıyla Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı ile Boğaz Şehitliği'ni ziyaret edecek.


Akşam saatlerinde ise Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile eşi Meral Eroğlu, Cumhurbaşkanlığı'nda Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan onuruna yemek verecek. Yemeğin ardından Erdoğan adadan ayrılacak.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a KKTC ziyaretinde eşi Emine Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'nın ve Dışişleri Bakanlığı'nın üst düzey yetkilileri eşlik ediyor.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...