Berkant için anma gecesi

Berkant için anma gecesi

MAGAZİN Haberleri

İki yıl önce aramızdan ayrılan usta isimlerden Berkant, ölüm yıldönümünde 1800 kişinin katılımı ile düzenlenecek görkemli bir organizasyonla anılacak.

İki yıl önce aramızdan ayrılan Türk Pop Müziği'nin usta isimlerinden Berkant, 30 Eylül 2014 Salı gecesi ölümünün ikinci yıldönümünde TİM Türker İnanoğlu Maslak Show Center'de yaklaşık 1800 kişinin katılımı ile düzenlenecek görkemli bir organizasyonla anılacak.


Berkant Anma Gecesi'nde sanat, iş, medya ve siyaset dünyasından tanınmış isimler bir araya gelecek. Gece, Tan Sağtürk koreografisiyle gerçekleşecek olan dans gösterisiyle başlayacak; sunuculuğunu Çiğdem Tunç ile oyuncu Taner Rumeli yapacak. Metin Özülkü ve Orkestrası da gecede sahne alacak. TİM Maslak Show Center'de düzenlenecek Anma Gecesi'nde, Berkant'ın nbsp;yol arkadaşı olan sanatçı dostlarının yanı sıra birbirinden değerli birçok sanatçı nbsp;Berkant şarkılarını seslendirerek geceye renk katacaklar. Fuaye alanında gerçekleşecek olan kokteylde değişik sürprizler de olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...