Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başkent'te "Barış" yürüyüşü

/ Kaynak: İHA
Başkent'te "Barış" yürüyüşü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Başkent'te, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle yürüyüş düzenlendi. KESK ve bağlı sendikaların düzenlediği yürüyüşte IŞİD protesto edildi.

Sıhhıye Toros Sokak'ta toplanan KESK, Ankara Dayanışması, Ankara Kadın Platformu ve Çağdaş Hukukçular üyeleri 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe IŞİD'den kaçtığı iddia edilen Ezidiler de katıldı. Kolej kavşağında sona eren yürüyüşte, "Kadınlar Ortadoğu'da ve Türkiye'de kadın katliamına, savaşa karşı sınır tanımıyor direniyor, Barışın teminatı ezilen halkların direnişidir, IŞİD'e Emperyalizme İsrail saldırganlığına hayır" yazılı pankartlar açıldı. IŞİD'den kaçarak Ankara'ya gelen bir ezidi, "savaştan ve zulümden kaçtık Ankara'ya geldik. Burada mülteciyiz" diye konuştu. Kolej kavşağında toplanan grup, Dünya Barış Günü dolayısıyla miting düzenlendi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...