Otomobil nehre uçtu: 2 ölü

/ Kaynak: İHA
Otomobil nehre uçtu: 2 ölü

SPOR Haberleri  / İHA

Adana'da direksiyon hakimiyeti kaybedilerek nehre uçan otomobildeki 2 genç kız hayatını kaybetti, 3 kişi yüzerek kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeni Baraj Mahallesi Özdemir Sabancı Bulvarı'nda meydana geldi. Ersel K. (20) yönetimindeki 01 COA 52 plakalı otomobil, Beyazevler Mahallesi'nde direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu bariyerlere çarparak Seyhan Nehri'ne uçtu. Otomobilde bulunan Erdinç Kütlü (20), Eren Küçükgöde (20) ve sürücü Ersel K. nehirden yüzerek çıkıp kurtuldu. Ancak kazada sürücünün yanında bulunan ve ağır yaralanan Ceren Kurülük (19) ile Berfin Alçiçek (19) sudan çıkamadı. Olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve Adana Büyükşehir Belediyesi Can-Kur ekipleri sevk edildi. Yaralı olarak kurtulan Mehmet Erdinç Kürklü ve Eren Küçükgöde, ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. nbsp;Kaza yerine sevk edilen sualtı polisleri, genç kızlardan birinin cesedini çıkarttı. Otomobilden fırlayarak nehirde akıntıya kapılan genç kızın cesedi ise yaklaşık 100 metre ileriden çıkartıldı. Genç kızların cenazeleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ceren Kurülük'ün annesi ve yakınları Adana Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşlarına boğuldu. nbsp;Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatırken sürücünün aşırı derecede alkollü olduğu, bir otomobili sollarken direksiyon hakimiyetini kaybettiği için nehre uçtuğu ileri sürüldü. Sürücü gözaltına alındı. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...