Terim: Kararım Volkan'ın lehine

Terim: Kararım Volkan'ın lehine

SPOR Haberleri

Fatih Terim: "Onun lehine olacak bir karar verdim. Bugün yok, yarın burada olabilir"

Dün gündüz saatlerinde milli kadroya alınmayan Volkan Demirel'in üstü örtülü sitem ettiği A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim oyuncusuna cevap verdi. Fatih hoca, "Volkan yanılmıyorsam 62 defa milli olmuş. Bunun 50'den fazlası benimle olmuş. Burada olmaması yönünde karar verdiysem, muhakkak ki bu onun da lehine olacak bir iştir. Bugün yok, yarın burada olabilir. Polemik yapmanın manası yok" sözlerini kullandı. "Avrupa şampiyonası muhakkak çok önemli. Çok ciddi şekilde hazırlanıyoruz. Ama dünya kupasına da bir takım hazırlıyoruz" vurgusu yapan Terim, "Bir yere gittiğimde turuncu görmekten, mavi görmekten bıktım. Biz kırmızıyı veya beyazı görmek istiyoruz. Bu ay-yıldız bizi birleştirmeli. Taraftarlar maçlara ay-yıldızlı formayla gelsin" dedi. Fatih hoca, "Lig Süleyman Seba adına uygun başlamadı. Açıkçası futbolu öldürüyoruz. Koca koca insanlar, protokol tribününde kavgalar, küfürler ediyor" siteminde bulundu. nbsp;

FUTBOLA DESTEK OLUN
Dün TFF ile Kütahya Seramik arasında ana sponsorluk anlaşması imzalandı. A Milli Takım futbolcularının da katıldığı törende TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Bütün firmaların takımlarımıza sponsor olmalarını istiyorum. Bize bu kadar güçlü sponsor desteğinin olması, kulüpler için de sponsorluk anlaşmasının yolunu açacaktır" açıklaması yaptı. (Ali YEDEK)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...