Muhtarlar da Köşk'e çıktı

Muhtarlar da Köşk'e çıktı

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan'ın başkomutan sıfatıyla verdiği 30 Ağustos resepsiyonunun en dikkat çeken konuğu, eski mahallesinin muhtarı Remziye Erdoğan'dı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkomutan sıfatıyla verdiği 30 Ağustos resepsiyonunun en dikkat çeken konuğu, eski mahallesinin muhtarı Remziye Erdoğan'dı. Kavacık Subeyevleri Mahallesi Muhtarı Erdoğan, o geceyi gazetemize anlattı. "İlk defa Cumhurbaşkanımızın katıldığı bir resepsiyonda bulundum" diyen Remziye Erdoğan şöyle devam etti: "Eski mahallesinin muhtarı olarak Sayın Cumhurbaşkanımız beni de resepsiyona çağırdı. Gayet güzel bir geceydi. Toplumun her kesiminden oldukça yoğun bir katılım vardı. Çok iyi ağırlandık."
Resepsiyona Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Özünal da davetliydi. Özünal geceyi şu şekilde anlattı: "Resepsiyonda sayın cumhurbaşkanımıza tebriklerimizi sunduk. Türkiye'nin birçok bölgesindeki muhtarlar katılmıştı. Gayet güzel bir geceydi."
Ebru Karatosun ANKARA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...