Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Biliç'in aldığı büyük risk Beşiktaş'ın başını ağrıtabilir

/ Kaynak: DHA
Biliç'in aldığı büyük risk Beşiktaş'ın başını ağrıtabilir

SPOR Haberleri  / DHA

Geçtiğimiz sezonu 31 kişilik geniş bir kadro ile geçiren Beşiktaş'ta Slaven Biliç 2014-2015 sezonu için kadroyu 3'ü kaleci 21 futbolcuya düşürdü.

Geçen sezon yaşanan sakatlıklar yüzünden ligin belli dönemlerinde kadro kurmakta bile zorlanan Biliç'in bu yıl benzer bir durumla karşılaştığında altyapıdan oyuncu takviyesi yapmaktan başka hiçbir seçeneği kalmıyor.
2013-2014 sezonunda Avrupa kupalarına katılamayan ve Türkiye Kupası'nda da ilk turda elenen siyah beyazlılar haftada bir maç oynamalarına rağmen sürekli sakatlanan futbolcular yüzünden oldukça sıkıntılı dönemler geçirmişti. 15 Eylül'den itibaren Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası olmak üzere üç kulvarda haftada üç maç yapmaya başlayacak olan Beşiktaş'ın elinde kaleciler hariç sadece 18 futbolcusu bulunuyor. Teknik direktör Slaven Biliç kadroyu daraltarak bir anlamda büyük bir riski de göze almış durumda. Hırvat hoca sakat ve cezalı futbolcuların sayısının artması durumunda kadroyu altyapı oyuncuları ile tamamlayacak.


İşte Beşiktaş'ın 2014-2015 sezonu kadrosu:
Kaleciler : Tolga Zengin,Cenk Gönen,Emre Metin
Defans : Serdar Kurtuluş,Ersan Adem Gülüm,Pedro Franco,Tomas Sivok,Ramon Motta,İsmail Köybaşı
Orta Saha : Atiba Hutchinson,Necip Uysal,Veli Kavlak,Uğur Boral,Olcay Şahan,Oğuzhan Özyakup,Kerim Frei,Gökhan Töre,Jose Sosa
Forvet : Demba Ba,Cenk Tosun, Mustafa Pektemek

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...