Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Timsah'ın transfere harcadığı para

İşte Timsah'ın transfere harcadığı para

SPOR Haberleri

Yeni sezon öncesi kadrosuna 6 ismi katan Bursaspor, sadece 2 oyuncu için bonservis ücreti ödedi. Yönetim, 2 milyon 326 bin Euro'luk ödeme yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 2014-2015 sezonunda teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda kadrosuna 6 oyuncuyu katan yeşil-beyazlıların, kasasından çıkan rakamda öğrenildi.


6 OYUNCUYU TRANSFER ETTİ
Yeni sezon öncesi ilk olarak Sivasspor'dan Aydın Karabulut'u bonservis bedeli ödemeden renklerine bağlayan yeşil-beyazlı yönetim, 2'nci transferini Ankaragücü'nden genç oyuncu Emre Taşdemir'i transfer ederek yaptı. Geçtiğimiz sezonu Kayseri Erciyesspor'da kiralık olarak geçiren ve bonservisi Milan'da bulunan orta saha oyuncusu Bakaye Traore ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Timsah, 10 numara pozisyonunu ise, Porto'da oynayan 23 yaşındaki Felipe Soares ile doldurdu. Ardından Fenerbahçe'den Samuel Holmen'i kiralık olarak renklerine bağlayan Bursaspor, hücum hattındaki eksiğini ise, transferin son gününde Cedric Bakambu'yu alarak kapattı.


BONSERVİSE 2 MİLYON 326 BİN EURO ÖDEDİ
Bu transferlerden sadece Cedric Bakambu ve Emre Taşdemir'in kulüplerine bonservis ücreti ödeyen yeşil-beyazlılar, diğer 4 oyuncunun kulüplerine ise ödeme yapmadı. Ankaragücü'nden 4 yıllığına renklerine bağladığı 18 yaşındaki Emre Taşdemir için 1 milyon 500 bin TL (526 bin Euro), bonservis bedeli ödeyen yönetim, Cedric Bakambu için Fransa'nın Sochaux takımına da 1 milyon 800 bin Euro ödeme yaptı. Bursaspor yönetimi, iki oyuncu için toplam 2 milyon 326 bin Euro bonservis bedeli ödemiş oldu.


AYDIN VE TRAORE'YE 1 MİLYON 350 BİN EURO
Sivasspor'dan transfer edilen ancak disiplinsiz davranışları sebebiyle kadro dışı bırakılan Aydın Karabulut'a ilk etapta 350 bin Euro ödeme yapan yönetim, bonservisine ücret ödenmeden alınan Bakaye Traore ile de yıllık 1 milyon Euro'ya el sıkışmıştı.


KİRALIK OYUNCULARA 1 MİLYON 650 BİN EURO
Fenerbahçe'den Samuel Holmen ve Porto'dan Filipe Josue'yi 1'er yıllığına kiralık olarak yeşil-beyazlı renklere bağlayan yönetim, Holmen'e yıllık 1 milyon 50 bin Euro, Josue'ye ise 600 bin Euro ödeyecek.


11 OYUNCU İLE YOLLAR AYRILDI
Öte yandan Bursaspor yönetimi yeni sezon öncesi kadrosundan 11 futbolcu ile yollarını ayırdı. Sestak ve Basser ile sözleşme yenilemeyen yeşil-beyazlılar, kulüp tarihinin en yüksek bonservis bedelli oyuncusu ünvanına sahip olan Teteh Bangura, Okan Deniz, Sebastian Pinto ve Taşkın Çalış'ı gönderirken, Oğuzhan Aynaoğlu'nu Adana Demirspor'a, Bekir Sevgi'yi Bandırmaspor'a ve Colin Kazım'ı da Feyenoord'a kiraladı. nbsp;
Ayrıca teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda Aydın Karabulut ile sözleşme yenilemek istemeyen genç oyuncu Batuhan Altıntaş kadro dışı bırakıldı.


SABAH

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...