Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor'a kötü haber

/ Kaynak: İHA
Bursaspor'a kötü haber

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başlarken, ilk hafta maçında sakatlanan Ferhat Kiraz'ın 2 ile 3 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Milli maçlar sebebiyle lige verilen arada 2 gün izin yapan yeşil-beyazlı futbolcular, akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde toplanarak Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Şenol Güneş nezaretinde yaklaşık 1,5 saat süren çalışmaya sol ayak bileğinden sakatlığı bulunan Ferhat Kiraz'ın yanı sıra Milli Takımlarda bulunan Ozan Tufan, Enes Ünal, Bakaya Traore ile birlikte eşyalarını toplamak üzere Fransa'ya giden yeni transfer Cedric Bakambu katılmadı. Isınma koşuları ile başlayan antrenman 5'e 2 pas press oyunu ile devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde ise tempolu koşular yapıldı. Yeşil-beyazlı ekip, yarın yapacağı çift antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

Öte yandan Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Galatasaray maçında sol ayak bileğinden sakatlanarak oyundan çıkan tecrübeli futbolcu Ferhat Kiraz'ın çekilen MR'ı sonucunda sahalardan en az 2 ile 3 hafta uzak kalacağı açıklandı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...